Főoldal | Aktuális | Levelezés | Naptár | Honlaptérkép | Elérhetőségeink | Tanusitvany

.: Menü :.

E-napló

Aktuális

Fenntartó

100 éves évfordulós programok

Iskolatörténet

Pedagógiai írások

Szervezeteink

Alapítványok

Ciszterci Diákszövetség

Diákkamara

Oktatás

Továbbtanulás

Versenyek

Sport

SZIG Album

Mozgókép

Osztályalbumok

Könyvtár

Latinovits Diákszínpad

Pingvin

Simplex

Énekkar

Szociális támogatások

Francais

Tanároknak

.: Névnap :.

Ma József, Bánk napja van!


.: Linkek :.

Elkészült a kosárlabdapálya

Villányi úti kosárlabda pálya felújítása


Három esztendővel ezelőtt megkezdtük gimnáziumunk szabadtéri kosárlabda pályánk felújításának tervezését. A jelenlegi rossz bitumenes sportpálya balesetveszélyessé vált, hiszen több helyen is szétnyílt az aszfalt, töredezik a felszíne, így szükségessé vált burkolatának cseréje egy jobb, korszerűbb műanyag borítással. Úgy gondoltuk, hogy ha már egyszer hozzányúlunk a pályához, akkor az legyen több sportágra is alkalmas oktatási helyszín.

Az új gumiborítású pályán sportolni egészségesebb, hiszen rugalmas felszíne óvja az ízületeket. Alkalmas lesz kosárlabdázásra, padlószerelvénnyel röplabdára, valamint kispályás labdarúgásra, kézilabdás foglalkozásokra. A pálya két végén palánkot szerelünk fel a komfortosabb játék érdekében, valamint a mellette található atlétika pálya biztonságos használata miatt. Fix magasugró pályát építünk ki úgy, hogy az közben a futópályát nem fogja zavarni.

Köszönjük mindenkinek a segítségét, akik tervező, és kétkezi munkával segítették a megvalósítást. Köszönjük Damokos Lászlónak a tervezést (Buborékot is Ő tervezte), Pongor László statikus apukának a segítségét, és még sok apukának, iskolai dolgozónak. Külön köszönet majd minden osztálynak, akik segítettek a tereprendezésben, földhordásban mindig mosolyogva, vidáman és lelkesen focizás helyett boldogan azt kérdezve, hogy ugyan maradhatnánk-e még következő órán is segíteni… A sok segítség nélkül még sehol sem tartanánk és ráadásul minden sokkal többe kerülne. Hisszük továbbá, hogy miután tényleg sokat dolgoztatok a megvalósításért, jobban vigyáztok majd rá, és sokkal jobban meg is fogjátok becsülni azt!

Schulek


Nyomtatható verzió

Dokumentumok:

Az oldal folyamatosan frissül A weboldal motorja: Írj az oldal karbantartójának