Budai Ciszterci Szent Imre Gimnázium
1114 Budapest, Villányi út 27.
www.szig.hu | info@szig.hu | Tel.: +36 1 488-56-59 Fax: +36 1 488-56-85


ALAPÍTVÁNYI JÓTÉKONYSÁGI BÁL IDŐPONTJA: febr. 18., szombat

A 2010-es bálról készült kisfilm megtekinthető:

Alapítványi bál 2010.


A 2012. febr. 18-i bálra írt szülői levél:

Kedves Szülők!

Már most szeretnénk mindenkinek jelezni, hogy az idei Alapítványi jótékonysági bál időpontja február 18. szombat este 7 óra. A rendezvényt minden évben a Szülői Munkaközösség és az iskola alapítványa közösen szervezi. A bálon szülők, nagyszülők, barátok és tanárok, egyszóval az iskola közösségének felnőtt tagjai vesznek részt.

A bál és a tombola bevételét az iskola mindig egy előre meghirdetett jótékony célra költi. Eddig alapítványi vagyis szülői segítséggel jött létre egy sor nagyszabású újítás:
- a könyvtár (zöld műbőrbetétes faasztalok, világoszöld banklámpák asztalonként, szép fapolcok)
- a könyvtár előtti faborítású folyosóvég körben beépített padokkal és két asztallal, könyvespolccal, virágállvánnyal (az asztalosok szerint „parlamenti” minőségben)
- a biológia terem felújítása és felszerelése, előtte egy kulturált pihenőhely beépített paddal, asztallal, külön megvilágítással a sötét folyosón várakozó diákoknak (asztalon kitett szakfolyóiratokkal)
- a Buborék (a téli sportsátor, mely óriási bevételeket hoz az iskolának azon kívül, hogy plusz egy osztály tornázhat télen is melegben)
- a konyha felújítása, mely során gyorsabb kiszolgálás és kevesebb sorban állás vált lehetővé (itt még egy lépcső hátravan)

Idén a bál bevételét az iskola a tehetséggondozó tanárok támogatására fordítja. A tavalyelőtti 10 éves jubileumi bálról készült rövid összefoglaló film az iskola honlapján megtekinthető.

Mindenkit szeretettel várunk:

A bál szervezőinek a nevében: Lengyelné Stróbl Katalin

Creation:2011-12-11 18:30

Upload:2011-12-17 22:23:10

Dokumentumok: