Főoldal | Aktuális | Levelezés | Naptár | Honlaptérkép | Elérhetőségeink | Tanusitvany

.: Menü :.

Szervezeteink

Cserkészet

Rege Néptáncegyüttes

Ciszterci Diákszövetség

Ifjúsági Tagozat

Szülői Szervezet

.: Névnap :.

Ma Gedeon, Johanna napja van!


.: Linkek :.

Sportnap öregesen,
ahogy jól esik…

Ajánlva Vörös Szilárdnak (Szent Bernát oszt.), az esemény főszervezőjének, akinek munkája babérjait mindenki ott aratja, ahol éri.


Legszívesebben nem írnék semmit a 2003. október 11-én első ízben megrendezésre került junior-öregdiák sportnapról, mert ami egy ilyen eseményről leírható, az nagyon kisarkítva, nagy általánosságban mindenről lejegyezhető lenne, ahol volt szentimrés diákok sportkedvelő részének adott hányada szervezett kereteken belül az együttes lét, az egymásért való lét és a testmozgás különböző nemei iránt érzett folyton megújuló vágyuk kielégítése végett összegyűlik.


Továbbá jelen cikket valószínűleg az újság utolsó lapját követő hibajegyzékben, bocsánat kimaradt szerkesztői megjegyzéssel lenne legildomosabb megjelentetni, ha az adatokon kívül, a statisztikai számok bűvészeit, a história szülte örökemlékezetű lovagokat, valamint a múltba révedő poétákat a valós élettel egyetlen szállal összekötő emlékezésen túl, nem tartalmazna egyetlenegy üzenetet, igazságot vagy halk titkot sem.

Itt az üzenet, a halkan suttogott titkos igazság: Ürügy a tanulás, cél az üdvösség, az eszközök mi magunk vagyunk. Mert van élet az érettségi után, számunkra tisztelve kedves tanárnők és tanár urak, osztályfőnökök.


Élünk, bár néhol nem oly tisztán, mint a meccsek után a zuhanyból kilépve, versenyre kelve magunkkal és másokkal zuhanyzás előtt pályára lépve, majd mindezt értékelve, kibékülve a zuhanyhíradó híreibe elmerülve.

Sajnálom, hogy ezt nem élhették át velünk, szervezőkkel együtt ezen a napon, de most legalább a Pingvin sorain keresztül bekiabálhattam a tanáriba, hogy volt és jövőre is lesz sportnap, mint ahogy mi minden szombat délelőtt találkozunk egy kis mozgás érdekében, ahová egyszer, egyszer néhány tanárt is "hívok, várok". (Ugye, Perczel tanár úr?!)

És jövőre, kedves végzősök, remélem veletek is találkozunk így ősz derekán, az iskolaudvaron, hogy új bajnokokat avathassunk személyetekben. (Vannak, akiknek más a véleményük, de ők a lap alján szerepelnek. Miért?)

Résztvevők száma:
kb. 150 fő

Résztvevő osztályok, csapatok:
Szent Jeromos, Szent Patrik, Assisi Szent Ferenc, Szent Erzsébet, Szent György, Szent Gellért, Boldog Özséb, Szent Bernát, Szent Róbert, Vianney Szent János, Szent Elréd, Kapisztrán Szent János, Szent Márton, Apor Vilmos, Szent Benedek, Márton Áron, Szent Hubertus, Néri Szent Fülöp

Kategóriák bajnokai és helyezettjei:
Röplabda:
  1. Szent Patrik
  2. Szent Benedek
  3. Assisi Szent Ferenc

Női streetball:
  1. Assisi Szent Ferenc
  2. Szent Patrik
  3. Szent Jeromos

Férfi futball:
  1. Szent Márton
  2. Szent György
  3. Szent Róbert,
    Szent Gellért
Süveges Antal CDBO-IT titkár


Nyomtatható verzió

Az oldal folyamatosan frissül A weboldal motorja: Írj az oldal karbantartójának