Főoldal | Aktuális | Levelezés | Naptár | Honlaptérkép | Elérhetőségeink | Tanusitvany

.: Menü :.

Szervezeteink

Cserkészet

Rege Néptáncegyüttes

Ciszterci Diákszövetség

Ifjúsági Tagozat

Szülői Szervezet

.: Névnap :.

Ma Gedeon, Johanna napja van!


.: Linkek :.

A Szülői Közösségről

Immár a második tanévében járt az idén az újjáalakított iskolai szülői szervezet. A Szülői Közösség képviselői most is a gimnázium életének szebbé, családiasabbá tételéért vállalták a feladatokat nem kevés önzetlen szellemi és fizikai munka felajánlásokkal együtt, mellyel gyakorta az iskola működését segítették.

A teljesség igénye nélkül :


Az adventi időben örömmel jöttünk immár az új iskolai kápolnába a rorátés misékre gyerekeinkkel. Az év folyamán egyébként jó érzés töltött el minket, hogy mind több osztály használja ki a kápolna által adott „elvonulás” lehetőségét. Külön köszönet a tanári karból és a diákokból álló kórusnak az advent harmadik vasárnapján a szülőkért mondott miséért.

Karácsonykor a tanári kart az idén is megleptük személyre szóló képeslapokkal, és a hajnalban terített karácsonyi asztallal.

Ősszel és tavasszal a szokásos választmányi értekezleteink után már igazán kötetlen, baráti találkozókról számolhattunk be szülőtársainknak. Az ilyen összejövetelek mára már természetesek és eredményesek. A kapcsolat az iskolavezetéssel őszintébb és nyíltabb lett. Az osztályok szülői közösségeinek képviselői majd teljes létszámban mindig jelen voltak az összejöveteleken és aktívan alakították azokat hozzászólásaikkal. A leköszönt vezetőség nevében magam is csak azt kívánhatom, hogy a két éve felállított szervezet legalább ilyen hatékonyan működjön továbbra is.

Jól sikerült a 2003-as hagyományos jótékonysági bál is, melynek jó hírét már az egész Szentimreváros jeles társadalmi eseményként tartja számon.
A pedagógus nap, és az év végi utcabál a jubileumi tanév méltó lezárása volt.

Megvalósult : a mászófal szülői felajánlásból, a mérnöki szülői csoport segítségével elkészült a tanári WC, a tornaterem felújítása. Az osztálytáborok is szülői segítséggel működtek. Több, az oktatással kapcsolatos kérésünk is az iskolavezetés mérlegelése után meghallgatásra talált.

Összegezve: a 2002/2003-as tanévet jeles eredménnyel zárta a Szülői Közösség, melyért köszönet minden segítőnek. Kérünk Benneteket, hogy lelkesedésetekkel továbbra is bátorítsátok gyermekeiteket és a tanári kart a következő tanévben is!

Simonfainé dr. Ujlaky Eszter
Szülői Közösség leköszönt vezetője


Nyomtatható verzió

Az oldal folyamatosan frissül A weboldal motorja: Írj az oldal karbantartójának