Főoldal | Aktuális | Levelezés | Naptár | Honlaptérkép | Elérhetőségeink | Tanusitvany

.: Menü :.

E-napló

Aktuális

Fenntartó

100 éves évfordulós programok

Iskolatörténet

Pedagógiai írások

Szervezeteink

Alapítványok

Ciszterci Diákszövetség

Diákkamara

Oktatás

Továbbtanulás

Versenyek

Sport

SZIG Album

Mozgókép

Osztályalbumok

Könyvtár

Latinovits Diákszínpad

Pingvin

Simplex

Énekkar

Szociális támogatások

Francais

Tanároknak

.: Névnap :.

Ma Alfonz napja van!

Karácsonyi ajándékok Dévára

Az idei karácsony alkalmából is szeretnénk segíteni a dévai árvákat, ezért ismét cipősdoboz akciót hirdetünk. Az osztályokban szerveződjenek párokba a diákok (esetleg hárman is lehetnek egy csoportban) és így készítsenek egy ajándékdobozt!

A doboz és a csomagolás masszív legyen, hogy a szállítást is jól bírja! A tartalom a szokásos: minden, aminek karácsonykor örülni lehet (élelmiszer is lehet pl. édesség, ami dec. 20-ig nem romlik el).

Ötödikeseink az általános iskola elsős korosztályának (7-8 évesek) készítsenek ajándékokat, hatodikosaink ált. isk. második osztályosainak, és így tovább. A tizenkettedikeseink készítik az ált. isk. nyolcadikosainak a csomagokat.

A csomagokra írják rá, hogy hányadikos gyereknek készült az ajándék, ha speciálisan lánynak/fiúnak szól a csomag, azt is írják rá, ha mindkét nemnek adható, nem kell ráírni csak az osztályt.

A csomagokat a diákkamarások veszik át jövő héten (dec. 5-9-ig,hétfőtől - péntekig) tanítás előtt (7:30-7:50) a földszinti teázó mögött (ahol az iskolatörténeti kiállítás van).


Szkaliczki Örs O.Cist.


Nyomtatható verzió

Dokumentumok:

Az oldal folyamatosan frissül A weboldal motorja: Írj az oldal karbantartójának